Showbiz

Aktorja e 'Fate të Kryqëzuara' gjen djalin të pajetë në shtëpi

Aktorja e 'Fate të Kryqëzuara' gjen djalin të

Aktorja turke Humeyra ka humbur djalin e saj Sadik, i cili ka pësuar një atak kardiak.

E njohur për rolin e saj si Hallë Mahide në telenovelën Fate të Kryqëzuara, Humeyra e ka gjetur djalin e saj 47 vjeç të pajetë në shtëpinë e tij. Aktorja kishte dy ditë që nuk kontaktonte me djalin dhe vendosi ti shkojë në shtëpi për ta vizituar, por ai kishte ndërruar jetë.

Aktorja e 'Fate të Kryqëzuara' gjen djalin të

Mediat turke kanë postuar foto të aktores 72 vjeçe duke përcjellë në banesën e fundit djalin, teksa mezi qëndron në këmbë dhe mbahet nga të afërmit e saj.

Aktorja e 'Fate të Kryqëzuara' gjen djalin të

Aktorja e 'Fate të Kryqëzuara' gjen djalin të