Showbiz

Alessio Alia, sërish baba dhe ka tre gëzime në një ditë

Alessio Alia, sërish baba dhe ka tre gëzime në një ditë

Balerini Alessio Alia është bërë për herë të tretë baba dhe ka ndarë foto nga salla e lindjes. Ka zgjedhur t`ia presë vetë kërthizën djalit dhe ta ruajë si kujtimin më të bukur.

Alessio Alia, sërish baba dhe ka tre gëzime në një ditë

Po ky nuk është i vetmi gëzim. I ka renditur.

“Thonë që treshi është numër magjik. 1 Nëna e tre fëmijëve të bukur është mirë. 2 Bebi im i vogël sapo erdhi në jetë dhe quhet Zayn Izaak Alia. 3 Nëna ime ndan të njëjtën ditëlindje me djalin tim. Ju dua. Zoti ju bekoftë”, shkruan Alessio.

Alessio Alia, sërish baba dhe ka tre gëzime në një ditë

Ai ka edhe dy fëmijë të tjerë: një djalë dhe një vajzë.