Showbiz

Almeda dhe Tolga japin kontributin e tyre në kohërat e koronavirusit

Almeda dhe Tolga japin kontributin e tyre në kohërat e koronavirusit

Mediat turke që e ndjekin çiftin hap pas hapi, tregojnë se Almeda dhe Tolgahan kanë vendosur të japin kontributin e tyre në ditët e vështira që bota po kalon. Ata kanë në pronësi 7 shtëpi, 3 në Amerikë dhe 4 në Turqi të cilat i kanë dhënë me qira, por që për këtë muaj dhe ndoshta deri në një moment të dytë të përfundimit të krizës, nuk do ua marrin njerëzve që jetojnë në to.

Bota po kalon ditë të vështira dhe, edhe pse në distancë sociale, ka gjëra që mund të bëjmë për njëri-tjetrin.