Showbiz

Amber Heard e pranon për herë të parë: Nuk i kam dhuruar të gjitha paratë e divorcit

Amber Heard e pranon për herë të parë: Nuk i kam dhuruar

Amber Heard më në fund e pranoi se nuk e ka bërë donacionin e premtuar prej 3.5 milionë dollarësh për ACLU.

Gjatë dëshmisë së saj mbrëmë në gjyq, Heard e pranoi për herë të parë se donacioni nuk është bërë i plotë. Edhe pse vazhdimisht është betuar se Po, paratë janë dhuruar.

Amber Heard e pranon për herë të parë: Nuk i kam dhuruar

Është betuar në gjyq në vitin 2020 se paratë janë dhënë të gjitha për bamirësi. Është shfaqur në emisionin holandes RTL Late Night në 2018-ën, ku gjithashtu tha: “7 milionë dollarët në total janë dhuruar. I ndava mes ACLU dhe Spitalit të fëmijëve në Los Angeles. Nuk doja asgjë prej tij”.

Amber Heard e pranon për herë të parë: Nuk i kam dhuruar

Kurse tani thonë se nuk e ka bërë dhurimin e plotë, pasi Depp e paditi me 50 milionë dollarë.

“Unë kam ndërmend të respektoj plotësisht të gjitha premtimet e mia. Do të më pëlqente që ai të mos më kishte paditur në mënyrë që të mundesha të mbaja premtimet”, tha ajo.

Terence Dougherty, Shefi Operativ i ACLU dhe Këshilltari i Përgjithshëm, dëshmoi më herët se deri më tani vetëm një total prej 1.3 milionë dollarësh janë dhuruar nga Heard apo në emër të Heard.

7 milionë dollarët janë marrë nga Heard pas divorcit me Depp. Ajo tha një shifër shumë më pak nga sa i takonte me pretendimin se nuk i interesonin paratë e tij. Ndaj edhe deklaroi që gjithsesi, edhe këto 7 milionë dollarë do t`i dhuronte.