Showbiz

Amber Heard hiqet nga filmi ‘Aquaman 2’

Amber Heard hiqet nga filmi ‘Aquaman 2’

Amber Heard është duke u shkëputur nga “Aquaman and the Lost Kingdom” ( Aquaman 2) dhe roli i saj i Mera-s do të riformësohet. Kështu thonë burimet ekskluzive për JustJared.

Roli i Amber në film u vu shumë në pikëpyetje gjatë përfshirjes së saj në gjyqin gjashtë-javor për shpifje. Gjyq të cilin përballë ish-burrit Johnny Depp, e humbi.

Gjatë kohës që gjyqi nuk kishte përfunduar, një peticion online u krijua për ta hequr Amber nga Aquaman 2. Njerëzit shkuan deri aty sa kërkuar që të ishte avokatja e Johnny Depp, ajo që do ta zëvendësonte.

Ëalter Hamada, kreu i prodhuesit të filmave DC të Warner Bros, pranoi më herët se kanë menduar ta rikrijojnë rolin e Amber në atë film.