Showbiz

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

Është një nga gratë më famshme në botë, por aktorja hollivudiane nuk e përdor për të qenë gjithmonë në qendër të vëmendjes. Përkundrazi, ajo është shfaqur në West Hollywood të Kalifornisë duke bërë pazar me fëmijët e saj, e veshur thjesht edhe pse kuptueshëm me rroba të shtrenjta.

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

45 vjeçarja shihet e veshur me të zeza, një palë pantallona, një bluzë dhe një t-shirt që e ka lidhur në mes. Disa aksesorë lukzsozë u vunë re, si çanta Valentino nga koleksioni i fundit. Flokët i ka të kapur thjeshtë teksa mban syze. Si Angelina ashtu dhe fëmijët e saj respektuan masat duke mbajtur maskën.

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

Fotot janë shkrepur ditët e fundit, ku thuhet se raportet mes saj dhe aktorit Brad Pitt janë tensionuar aq shumë sa nuk janë përfshirë më as në terapitë familjare. Më herët u aludua se Pitt dhe Jolie kishin gjetur zgjidhje në lidhje me bashkë-prindërimin e fëmijëve të tyre, aktori u fotografua duke dalë nga shtëpia e aktores në qershor pasi kaluan kohë bashkë me fëmijët.

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

Thuhet se mosmarrëveshja ka lindur me kohën që aktorja u lejon fëmijëve të kalojnë me babanë Brad. Maddox që është më i madhi, 19 vjeç, lejohet të zgjedhë vetë orarin por thuhet se ai nuk do të ketë më asnjë kontakt me babanë e tij.

Për USWeekly persona pranë ish çiftit kanë thënë se Brad kërkon kujdestariu 50 me 50 %, por Angelina e ka hedhur poshtë në mënyrë kategorike. 

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët

Angelina Jolie si të gjitha nënat për pazar me fëmijët