Showbiz

Arbana poston një foto të plotë me barkun në një vend piktoresk të Shqipërisë

Arbana poston një foto të plotë me barkun në një vend

Arbana, që gjithmonë ka qenë e rezervuar dhe askush nuk e pa shtatzënë teksa priste Jonin, e ka lëshuar dorën. Nuk i ka rezistuar pozës nga Qafa e Thorës me një pamje piktoreske pas shpinës.

Arbana poston një foto të plotë me barkun në një vend

Me këtë rast u duk edhe barku, aq sa mund të lejojë bluza e zezë.

“Back to the mountains”, shkruan Arbana e arratisur nga temperaturat e larta të kryeqytetit.