Showbiz

Arbana sjell në jetë djalin. Edi zbulon foton e parë dhe emrin unik shqiptar

 

Arbana sjell në jetë djalin. Edi zbulon foton e parë dhe emrin

Arbana Osmani ka sjellë në jetë djalin e saj dhe pak minuta më parë lajmin e dha Edi. Ai postoi një foto duke e mbajtur bebin në krah dhe zbuloi njëherësh emrin.

Arbana sjell në jetë djalin. Edi zbulon foton e parë dhe emrin

Diell, kështu e quajtën. Arbana kishte thënë edhe më parë që e kishin zgjedhur e që do të ishte emër shqiptar, ashtu si edhe Joni (djali i madh), por vetëm sot, pas lindjes e zbuluan.

Arbana sjell në jetë djalin. Edi zbulon foton e parë dhe emrin