Showbiz

Armina Mevlani këshillon vajzat të mos përdorin kontraceptivë pa bërë më parë analizat. Ja çfarë i ndodhi trupit tim një vit më parë

Armina Mevlani këshillon vajzat të mos përdorin

Romanca e tyre ka nisur vite më parë dhe dëshirës për të patur fëmijë me Shklëzen Berishën, Armina Mevlani ia ka lënë kohës. Fillimisht është plani për të bërë një dasmë private!

Armina Mevlani këshillon vajzat të mos përdorin

Blogerja e modës zbuloi se fundmi me ndjekësit e saj në Instagram se përdorte prej tre vitesh kontraceptivë. Bazuar në përvojën e saj, Armina paralajmëroi vajzat që nëse marrin një vendim të tillë, mund të përballen me efekte anësore. Prej një viti ajo ka hequr dorë nga kjo metodë mbrojtëse dhe trupi nuk i ka reaguar aspak mirë.

Armina Mevlani këshillon vajzat të mos përdorin

“Jo, i kam ndërprerë pilulat kontraceptive vitin e kaluar dhe fitova 6 kilogramë në momentin që i ndalova”, shkroi Amrina në InstaStory.

Armina Mevlani këshillon vajzat të mos përdorin

Ajo këshilloi vajzat që para se të vendosin të përdorin kontraceptivë duhet të kryejnë analizat e gjakut.