Showbiz

Arsyeja pse aktori i “Squid Game” refuzoi të gjitha intervistat, po duartrokitet në rrjet

Arsyeja pse aktori i “Squid Game” refuzoi të gjitha

Më 9 janar, aktori më i vjetër i “Squid Game”, O Yeong Su bëri histori duke u shpallur i pari Korean “Aktori më i Mirë në Rol Mbështetës” në “Golden Globes 2022”.

Arsyeja pse aktori i “Squid Game” refuzoi të gjitha

Me këtë rekord të tillë, shumë media u rreshtuan për të intervistuar O Yeong Su.

Megjithatë aktori refuzoi të gjitha intervistat për një arsye të thjeshtë. Aktori u përgjigj për mediat: “Nuk mundem, sepse kam një shfaqje në teatër nesër”.

Arsyeja pse aktori i “Squid Game” refuzoi të gjitha

Shumë njerëz në internet po e duartrokasin përgjigjen e tij dhe përkushtimin ende tek puna e jo tek fama, në këtë moshë që është.

Arsyeja pse aktori i “Squid Game” refuzoi të gjitha

Arsyeja pse aktori i “Squid Game” refuzoi të gjitha

Ndërkohë, O Yeong Su për një nga mediat, në telefon, ka thënë: “Mendoj se kjo është hera e parë në jetën time që dua t'i them vetes se jam një djalë i mbarë”.