Showbiz

Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha Elizabeth, Elton John e shumë të tjerë

Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha

Artistja britanike e makeup-it Liss Lacao po merr vëmendjen e të gjithëve në rrjetet sociale, për shkak të aftësisë së saj. 29 vjeçarja e talentuar shpenzon deri në 8 orë në ditë për t’u bërë si personazhet e famshëm, në mënyrën që as telefoni për ta hapur me face recognition nuk e njeh. Përmes produkteve të makeup-it ajo bëhet si Lady Gaga, Elton John, Mbretëresha Elizabeth e shumë personazhe të tjerë të njohur.

Ajo tregon në shumë raste edhe i dashuri i saj nuk e ka njohur: ‘Më pëlqen të bëj transformime. Më duhen orë të tëra, por koha thjesht fluturon dhe unë nuk e ndjej sepse e kam pasion. ’

Shih disa nga transformimet e saj:

Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Amy Winehouse
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Gordon Ramsay
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Boris Johnson
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Captain Jack Sparrow
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Queen Elizabeth II (
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Joe Exotic
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Elton John
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Maleficent
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Danny Zuko
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Ozzy Osbourne
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
The Grinch
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Dolly Parton
Artistja e makeup-it që mund të transformohet si Mbretëresha
Lady Gaga

*Tiranapost.al.