Showbiz

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis kërkojnë falje pasi e quajtën aktorin e dënuar për përdhunim, Danny Masterson, një "njeri model"

Ashton Kutcher dhe Mila Kunis kërkojnë falje pasi e quajtën

Çifti i famshëm Ashton Kutcher dhe Mila Kunis kanë kërkuar falje publike për shkrimin e letrave në mbështetje të ish-kolegut të tyre, Danny Masterson, pas dënimit të tij për përdhunim.

Në një video në Instagram të postuar të shtunën, Kutcher dhe Kunis thanë se letrat e tyre ishin në mbështetje të një miku që e njihnin prej 25 vitesh dhe nuk kishin ndërmend të lëndonin askënd.

View this post on Instagram

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)


"Ne jemi të vetëdijshëm për dhimbjen që është shkaktuar nga letrat që kemi shkruar në emër të Danny Masterson," tha Kutcher në video.

“Ne mbështesim viktimat. Ne e kemi bërë këtë historikisht përmes punës sonë dhe do të vazhdojmë ta bëjmë këtë në të ardhmen”, shtoi Kunis.

Sipas Kutcher dhe Kunis, ata i shkruan letrat pasi familja e Masterson iu drejtua atyre, duke shpresuar se fjalët e tyre drejtuar gjykatësit do të merreshin parasysh për dënimin e tij. Aktori u dënua me 30 vjet për përdhunimin e dy grave.

“Letrat nuk janë shkruar për të vënë në dyshim legjitimitetin e sistemit gjyqësor apo vlefshmërinë e vendimit të jurisë”, tha Kunis. “Ato kishin për qëllim që gjyqtari të lexonte dhe të mos cenonte dëshminë e viktimave apo t'i ritraumatizonte në asnjë mënyrë. Nuk do të dëshironim kurrë ta bënim këtë. Dhe na vjen keq nëse kjo ka ndodhur,” tha Kutcher. “Zemra jonë është për çdo person të vetëm që ka qenë ndonjëherë viktimë e sulmit seksual, abuzimit seksual ose përdhunimit,” përfundoi çifti.

Siç raportoi Breitbart News, Kutcher dhe Kunis iu referuan Masterson si një "njeri model" me "karakter të jashtëzakonshëm" në letrën e tyre drejtuar gjyqtarit. Kutcher madje e vlerësoi Mastersonin për mbajtjen e tij larg drogës.