Showbiz

Ata që u zbukuruan e ata që u bënë të frikshëm për Halloween

Ata që u zbukuruan e ata që u bënë të frikshëm

Halloween kishte edhe Instagrami edhe televizori. Disa personazhe të famshëm shqiptarë u zbukuruan, të tjerë u maskuan frikëshëm dhe pastaj fotot i postuan.

Ata që u zbukuruan e ata që u bënë të frikshëm

Disa do e kesh të lehtë t`i gjesh si Rudina Magjistarin që ka vendosur vetëm një fjongo në kokë.

Ata që u zbukuruan e ata që u bënë të frikshëm

Të tjerë mund t`i ngatërrosh. Luana për shembull ka zgjedhur të jetë për një natë Jennifer Lopez duke blerë një model të fustanit të saj të famshëm, jeshil.

Ata që u zbukuruan e ata që u bënë të frikshëm

Olti Curri është maskuar frikshëm, por akoma më frikshëm është trukuar blogerja e Renamour, Ami Bekteshi.

Ata që u zbukuruan e ata që u bënë të frikshëm

Ata që u zbukuruan e ata që u bënë të frikshëm

Po ti ç`bëre për Halloween?