Showbiz

Aurela Gaçe dhe Adelina Ismajli nuk kanë qenë kurrë shoqe, por ftesa në emisionin e këngëtares kosovare zbuloi një rrëfim

Aurela Gaçe dhe Adelina Ismajli nuk kanë qenë kurrë shoqe,

Aurela Gaçe nuk kishte folur kurrë, se nuk i kishte rënë rasti, për vlerësimin e saj për Adelina Ismajlin. Sot, para se të njoftonte se ka dhënë një intervistë për këngëtaren nga Kosova, rrëfeu edhe diçka personale.

Aurela Gaçe dhe Adelina Ismajli nuk kanë qenë kurrë shoqe,

“Mbase ne të dyja s'kemi pasur mundësinë të rrufisim kafe të gjata e të shijojm? shoq?rin? e nj?ra-tjetrës e mbase largësia s'na ka dhënë mundësinë të jemi shoqe, por kjo s'më ka penguar të shpreh admirimin tim për Adelinën. Kjo, jo sot. Absolutisht që jo. E kam admiruar qysh kur e kam parë p?r herë të parë në skenë dhe doza e admirimit nuk u ul kurrë gjatë viteve.

Unë i dua guximtarët, sidomos kur ato janë vajza.

Adelina është kjo që është, sepse ka qënë e vërtetë në atë që shfaqte në skenë, qysh fëmijë, në adoleshencë e tani.

Në fund të fundit ne përcjellim energjitë, valët tona, e ajo,@adelinaofficiel mua më ka percjellë energjinë e njeriut që do skenën në të gjitha dimensionet.

Kur mora ftesën të jem e ftuar në programin e saj, thjesht nuk mund të refuzoja dikë që admiroj e respektoj... shkova të ndaj energjinë me të, si me një mike të vjetër tek e cila ke besim se të jep vetëm dashuri.

Sot ,ora 21.00 në "TETË A TETË " me një dhe të vetmen, Adelinën”, shkruan Adelina.