Showbiz

BAFTA shpall nominimet ato ndahen mes pak filmash

BAFTA shpall nominimet ato ndahen mes pak filmash

Janë shpallur nominimet për Bafta TV Awards 2023, me "This Is Going to Hurt" dhe "The Responder" kanë marrë nga gjashtë nominime secila.

Ndërkohë, "Bad Sisters", "The Crown", ",The English dhe Slow Horses" kanë marrë pesë nominime, ndërsa "Am I Being Unreasonable e Daisy May Cooper?" dhe "Big Boys" kanë nga katër.

Top Boy ka marrë gjithashtu katër nominime me Jasmine Jobson dhe Saffron Hocking të këtij të fundit të nominuar për aktore dytësore.

Ben Whishaw dhe Martin Freeman janë nominuar për aktor protagonistë, së bashku me Cillian Murphy të Peaky Blinders, ndërsa Billie Piper dhe Imelda Staunton janë ndër pretendente për aktoren kryesore, respektivisht për "I Hate Suzie Too" dhe "The Crown".

Komedianët Rob Beckett dhe Romesh Ranganathan janë konfirmuar si drejtues të ceremonisë së mbushur me yje më 14 maj, e cila do të jetë e mundur për t'u parë në BBC One dhe iPlayer në orën 19:00.