Showbiz

Barack Obama fiton një Emmy

Barack Obama fiton një Emmy

Ish-presidenti Barack Obama fitoi një çmim Emmy mbrëmjen e djeshme. Çmimi iu dha për serinë e dokumentarëve të Netflix, “Parqet tona të mëdha kombëtare”.

Shfaqja me pesë pjesë, e cila përmban parqe kombëtare nga e gjithë bota, është prodhuar nga kompania e prodhimit të Barack dhe Michelle Obama, 'Higher Ground'.

Obama është presidenti i dytë që ka një Emmy. Dwight D. Eisenhower iu dha një çmim special Emmy në 1956-ën.

Ky gjithashtu nuk është çmimi i parë për të. Obama ka marrë më parë çmimet Grammy për leximin e librave audio të kujtimeve të tij, “Guximi i shpresës” dhe “Toka e Premtuar”.