Showbiz

Barbra Streisand merr çmimin e jetës në SAG Awards

Barbra Streisand merr çmimin e jetës në SAG Awards

Barbra Streisand festoi një tjetër moment historik në karrierën e saj legjendare duke marrë çmimin Life Achievement në edicionin e 30 të SAG Awards. Asaj iu dha çmimi prestigjioz nga Jennifer Aniston dhe Bradley Cooper, të cilët e vlerësuan Barbra-n që ka qenë një frymëzim dhe ikonë.

Barbra Streisand merr çmimin e jetës në SAG Awards

Më në fund, Streisand u ngjit në skenë për të marrë çmimin, e mbushur me lot, ndërsa ajo mori një duartrokitje prej gati dy minutash nga turma, duke përfshirë një Anne Hathaway me sy të përlotur, e cila shikonte me admirim nga publiku.

Barbra Streisand merr çmimin e jetës në SAG Awards