Showbiz

Beckham-it ia deshi puna të plakej para kohe

Beckham-it ia deshi puna të plakej para kohe

David Beckham është bërë pjesë e fushatës për luftën ndaj Malaries dhe përmes teknologjisë shfaqet i plakur. Ish-ylli i futbollit mbajti një fjalim me ndjeshmëri të lartë ku tha se e ka për zemër këtë temë pasi ndjen keqardhje për gjithë ata fëmijë që humbin ende jetën nga kjo sëmundje. Në Afrikë vdes një fëmijë çdo 2 sekonda.

Beckham-it ia deshi puna të plakej para kohe

Mirëpo interes ngjalli edhe ndryshimi i tij fizik. David shfaqet në atë dhomën jeshile që është e përshtatme për të bërë më pas ndryshimet me kompjuter në pamjet e tij.

Beckham-it ia deshi puna të plakej para kohe

*Artikull i Sky News u përshtat në shqip nga Tiranapost.al