Showbiz

Ç`bën në mëngjes në krevat Armina?

Ç`bën në mëngjes në krevat Armina?

Siç mund të mendohet mëngjesi ka qenë i vonë, si në kushte karantinimi. Dhe meqë nuk ka se ku të shkojë, Armina e nis ditën me lexim. Ajo ka postuar një foto nga shtrati, të librit të saj, që është diku nga mesi.

Ç`bën në mëngjes në krevat Armina?

Armina, këto ditë ka qenë edhe më aktive se sa zakonisht dhe përveçse blogere mode, është bërë edhe blogere gatimi. Ajo ka ndarë me ndjekësit receta që përmirësojnë imunitetin. Pastaj ka dhënë edhe ide dhe sugjerime se si mund të kalohet koha këto ditë në vetëkarantinim, në respekt të masave për të mbrojtur veten dhe të tjerët.