Showbiz

Besa Kokëdhima flet hapur për ndërhyrjet në fytyrë

Besa Kokëdhima flet hapur për ndërhyrjet në fytyrë

Me kalimin e kohës ka bërë ndryshime në pamjen e saj, të cilat i pranon publikisht.

Këngëtarja Besa Kokëdhima u përgjigj në emisionin “Në kurthin e Piter Pan”, kur moderatorja Alketa Vejsiu bëri një konstatim: “Dukesh kaq ndryshe!”.

“Është e pashmangshme, nuk paragjykoj asnjë. Përpiqem të mbajë balancën mes asaj që është natyrale tek unë dhe standardit të bukurisë që kërkohet apo pres nga vetja”, tha këngëtarja.

Besa Kokëdhima flet hapur për ndërhyrjet në fytyrë