Showbiz

Blake Lively dhe Ryan Reynolds janë në pritje të fëmijës së tyre të katërt

Blake Lively dhe Ryan Reynolds janë në pritje të

Blake Lively dhe Ryan Reynolds janë në pritje të fëmijës së tyre të katërt. Dy aktorët janë tashmë prindër të tre vajzave: James, Inez dhe Betty.

Blake Lively dhe Ryan Reynolds janë në pritje të

Disa foto të shprepura nga një event i Forbes me Blake që shfaqet me barkun e rrumbullakosur, konfirmojnë thashethemet që prej disa kohësh qarkullonin por që nuk ishin konfirmuar asnjëherë nga çifti, i njohur për simpatinë por mbi të gjitha për konfidencialitetin.

Blake Lively dhe Ryan Reynolds janë në pritje të

Blake Lively dhe Ryan Reynolds nuk e kanë mohuar kurrë dëshirën për të pasur një familje të madhe. Aktorja ka rrëfyer se vajzat e saj janë prioriteti i saj , për këtë arsye gjithmonë ka preferuar të mos punojë njëkohësisht me bashkëshortin. Reynolds, nga ana e tij, paralajmëroi pak kohë më parë dëshirën për t'u tërhequr nga skena për t'iu përkushtuar plotësisht familjes.

Blake Lively dhe Ryan Reynolds janë në pritje të

Lajmi vjen pas frikës së madhe të ditëve të fundit. Ryan iu nënshtrua një kolonoskopie, një ekzaminim që zbuloi praninë e një problemi të vogël shëndetësor që mund të shndërrohej në diçka serioze.