Showbiz

Blogerja shqiptare Egreis Gjergjani: Media e ka bërë Amerikën të duket si ferr

Blogerja shqiptare Egreis Gjergjani: Media e ka bërë Amerikën

A do ta linte Amerikën për të jetuar në Evropë? Një pyetje e tillë iu bë në Instagram Egreis Gjergjanit, shqiptares së suksesshme në Amerikë, ku ka ndërtuar atje karrierën dhe familjen.

Blogerja shqiptare Egreis Gjergjani: Media e ka bërë Amerikën

Blogerja shqiptare Egreis Gjergjani: Media e ka bërë Amerikën

Pyetja u nxit nga një udhëtim që po bën orët e fundit për në Londër.

Blogerja shqiptare Egreis Gjergjani: Media e ka bërë Amerikën

“Me shumë mundësi jo. Më pëlqen vërtet Amerika. Më pëlqen diversiteti i kulturave. Më pëlqejnë të gjitha mundësitë që ofron. E di që media e ka bërë të duket sikur është ferri vetë këtu, por nuk ka vend si Amerika (për mendimin tim). Vetëm këtu mund të shkosh nga dyshemeja për t`u ngjitur në majë, vetëm prej punës apo talentit. Këtë dua për fëmijët e mi”, iu përgjigj Egreis, duke marrë shkas nga gjithë lajmet e ditëve të fundit sidomos, kur kanë ndodhur të paktën 5 ngjarje të sulmeve masive, nga ku janë shkaktuar viktima. Jo pak herë në këto ditë, Amerika është konsideruar si një vend i pasigurt për të jetuar.