Showbiz

Brad Pitt ka një listë të kolegëve që s`do punonte më kurrë

Brad Pitt ka një listë të kolegëve që s`do punonte

Brad Pitt ka qenë në shumë filma ikonë përgjatë viteve dhe si rezultat ka luajtur me shumë kolegë. Si pasojë ka edhe hatërmbetje dhe gjithashtu një listë përjashtuese me emrat e njerëzve me të cilët nuk do punonte sërish.

Këtë detaj e zbuloi vetë Pitt në një intervistë për premierën e “Bullet Train”.

“Në këtë kapitull të jetës sime dëshiroj të sjell thjesht gëzim në botë dhe të jem rreth njerëzve që duan të kalojnë një kohë të mirë. Kam punuar me shumë, tani ka ardhur koha të përdor listën: “Unë përfundimisht nuk punoj më këta…”

Po pres listën tani?

Jo, atë nuk e tregoi.