Showbiz

Brad Pitt vishet me fund. Just NO!

Brad Pitt vishet me fund. Just NO!

Brad Pitt si asnjëherë më parë është shfaqur me fund. Një fund veref, ngjyrë kafeje, pak më i shkurtër përpara e më i gjatë mbrapa, kombinuar me një xhaketë që në fakt duket gjithë veshja si kostum dhe një palë gjysmë çizme. Këto zgjodhi Brad Pitt, aktori sekssimbol që për hir të modës nuk kishte shkuar kurrë kaq larg.

Brad Pitt vishet me fund. Just NO!

Harry Styles e ka bërë më parë. Kurse Brad Pitt nuk është pritur dhe aq mirë.

Brad Pitt vishet me fund. Just NO!

Me një sy të shpejtë komenteve, lexon sesi njerëzit shkruajnë: Just No! Sikur ka dashur të thotë: Jam i pastrehë. Oh, sapo kuptova se nuk kam dashur kurrë në fakt t`i shikoj këmbët e tij.

Brad ndodhej në Gjermani, në premierën e 'Bullet Train'.