Showbiz

Brenda karantinës në Romë të Lorik Canës

Brenda karantinës në Romë të Lorik Canës

Pandemia e gjeti në Itali Lorik Canën dhe familjen e tij, Enkeleidën e sapolindur dhe Boikenin. Monica poston foto shpesh, kurse Loriku më rrallë.

Brenda karantinës në Romë të Lorik Canës

Sot e lëshoi dorën, postoi gjysmën e fytyrës së vet dhe dy fëmijët në tokë që luanin. Boikeni me makinat e tij, kurse vajza tek jastëku i rehatshëm.

Loriku është shoku i tyre i ngushtë, sidomos me djalin. Në fillim të karantinës ndau edhe video nga loja me birila.