Showbiz

Britney Spears bën paqe me të motrën, pas debateve në mediat sociale

Britney Spears bën paqe me të motrën, pas debateve në mediat

Britney Spears ka vendosur të zbusë tonet me të motrën pas postimeve jo të qeta në mediat sociale që erdhën fill pas intervistës së Jamie Lynn Spears gjatë promovimit të kujtimeve të saj javën e kaluar.

Britney Spears, pranoi se tha "disa gjëra të ashpra" për motrën e saj më të vogël në një postim në Twitter. Të dyja filluan të debatonin për mediat sociale të enjten pasi Jamie Lynn Spears bëri një intervistë promovuese në "Good Morning America" ??për librin e saj të ri, "Gjërat që duhet të kisha thënë".

Në intervistë, Jamie Lynn Spears e përshkroi sjelljen e motrës së saj para konservatorit 13-vjeçar nën të cilin ajo ishte vendosur si të çrregullt. Britney Spears kundërshtoi pretendimet, duke thënë se të dyja nuk kishin qenë shumë pranë me njëra-tjetrën në atë kohë dhe se motra e saj po shpikte rreth saj.

“E di që ke punuar shumë për jetën që ke dhe ke bërë mrekulli… Por mendoj se ne të dyja duhet të biem dakort me faktin se familja nuk ka qenë kurrë aq shtypëse për ty sa ka qenë me mua.” shkruan Britney Spears në postimin më të fundit.

"Gjithçka që di është se të dua pa kushte... kështu që vazhdo dhe thuaj çfarë të duash. Është shumë e vështirë për një familje të luftojë publikisht kështu!"

Jamie Lynn Spears u përgjigj me një story në Instagram, duke i kërkuar motrës së saj ta telefononte dhe duke pretenduar se ajo e ka kontaktuar disa herë për të diskutuar privatisht.

“Ndërkohë, të lutem boll me këtë historinë se nuk kam qenë aty për ty ose se po i sajoj gjërat”, tha ajo. "Jam e lumtur të them se sa herë të kam kontaktuar, të kam mbështetur ose jam përpjekur të të ndihmoj. Kjo është e turpshme dhe duhet të ndalet. Të dua."