Showbiz

Britney Spears i përgjigjet motrës së saj pasi e quajti paranojake dhe të çrregullt

Britney Spears i përgjigjet motrës së saj pasi e quajti

Britney Spears ka reaguar ndaj motrës së saj më të vogël, Jamie Lynn, e cila komentoi sjelljen dhe shëndetin mendor të këngëtares. .

Këngëtarja komentoi intervistën e motrës së saj më të vogël "Good Morning America" ??ku Lynn e përshkruan sjelljen e motrës së saj si "paranojake" dhe "të çrregullt".

''Ajo nuk ishte kurrë rreth meje… kështu që pse ata po flasin për këtë nëse ajo nuk dëshiron të shesë një libër me shpenzimet e mia” , u shpreh Britney në Twiiter.

“E di që mund të tingëllojë si një gjë pa kuptim për shumicën e njerëzve, por unë kam shkruar shumë nga këngët e mia dhe motra ime ishte një foshnjë. Gjithçka i është dhënë gjithmonë asaj!” tha ajo duke shtuar: “Por, shikoni se nuk është një shaka … gjëja e fundit që do të bëja ndonjëherë është të kërkoj atë që i është dhënë asaj! Pra, po, ata shkatërruan ëndrrat e mia.”, thotë ajo.

“Familja ime shkatërroi ëndrrat e mia 100 miliardë për qind dhe përpiqet të më bëjë të dukem si e çmendura e familjes, i pëlqen të më rrëzojë dhe të më lëndojë gjithmonë, kështu që jam e neveritur me ta!”, është shprehur mes të tjerash Britney.

Jamie Lynn iu përgjigj postimit të motrës së saj në Instagram .

"Unë kam punuar shumë që para se të isha një adoleshente, dhe unë kam ndërtuar karrierën time, pavarësisht se jam thjesht motra e vogël e dikujt”, ka shkruar ajo.

Duke shtuar, "Nuk ka anë, dhe unë nuk dua drama, por po them të vërtetën time për të shëruar traumën time, kështu që mund ta mbyll këtë kapitull dhe të eci përpara, dhe do të doja që motra ime të bënte të njëjtën gjë. Është koha për t'i dhënë fund kaosit jo të shëndetshëm që ka kontrolluar jetën time për kaq shumë kohë."