Showbiz

Britney Spears ka fjetur vërtet me Ben Affleck apo po kërkon drama në showbiz

Britney Spears ka fjetur vërtet me Ben Affleck apo po kërkon drama

Lidhje-lidhje tamam nuk mund të themi, por Britney aludon se diçka mes tyre ka pasur.

Në një foto të fshirë tashmë, në Instagram, Britney shkruan:

“Ai është një aktor kaq i mrekullueshëm. Ah se nuk ju thashë ia dola ta takoja Ben atë natë ... sinqerisht harrova ... dreqin është çmenduri!!! Do të doja t'ju tregoja historinë që ndodhi më parë !!! Oh, unë jam thjesht një vajzë thashethemexhie”.

Britney Spears ka fjetur vërtet me Ben Affleck apo po kërkon drama

Mendohet se foto është shkrepur 20 vjet më parë. Çfarë donte të na thoshte Britney? Ka pasur diçka më shumë se një festë, një foto mes tyre? Dhe mbi të gjitha a ka qenë Ben i lidhur me Jennifer Lopez në atë kohë?

Nëse është kështu, e gjithë kjo histori mund t`i sjellë çiftit probleme sot. Britney e ka vërtetuar se nuk kursen askënd. Nuk kanë kaluar as tre muaj nga kujtimet që publikoi ku tregonte se Justin Timberlake përveçse e tradhtoi, e detyroi edhe të abortonte fëmijën.