Showbiz

Bruno Mars ia atribuon suksesin e tij kësaj aftësie - dhe nuk është talenti në muzikë

Bruno Mars ia atribuon suksesin e tij kësaj aftësie - dhe nuk

Bruno Mars e ka ndërtuar karrierën e tij duke krijuar muzikë të mirë dhe duke përsosur një aftësi kryesore: ndershmërinë.

Artisti fitues i Grammy-t, 37 vjeç, thotë për CNBC se të mësuarit për t’i besuar shpirtit të tij dhe kultivimi i vetëdisiplinës ekstreme e ka ndihmuar atë të ketë sukses në muzikë dhe biznes.

″Çfarëdo që jeni duke bërë thjesht duhet të jeni të sinqertë - kjo është bërë me të vërtetë gjëja më e rëndësishme për mua në karrierën time,” shpjegon Mars. “Pra, nëse jam duke shkruar një këngë, duhet të jem i sigurt se kjo është më e mira që mund të bëj, thellë në shpirtin tim dhe se nuk kam marrë asnjë rrugë të shkurtër. Duhet të besoj vërtet në atë që po bëj që të funksionojë.”