Showbiz

Burri më seksi në botë ka turp ta heqë bluzën në publik

Burri më seksi në botë ka turp ta heqë bluzën në

Robert Pattinson u bë i famshëm si një zemërthyes në Hollywood pas rolit të tij si Edward Cullen në serinë e filmave Twilight. Aktori, megjithatë, pavarësisht se u etiketua si "Aktori më i nxehtë" dhe "Burri më seksi, i gjallë" në fillim të karrierës së tij, kjo nuk do të thotë që ka komplekset e tij per pamjen.

Burri më seksi në botë ka turp ta heqë bluzën në

Pattinson do të etiketohet si "seks simbol".

Robert Pattinson ka folur për presionin për të qenë në formë për rolet e tij, duke përfshirë edhe rolin e Batman. Pattinson ka përmendur gjithashtu se sa e pakëndshme mund të jetë t'i përgjigjesh vazhdimisht pyetjeve në lidhje me rutinën e fitnesit, ndërsa thotë: "Gjithmonë do të ketë një djalë që është në formë më të mirë se ju".

Ai e pranon se djemtë mund të ndiejnë presion edhe për sa i përket pamjes së tyre.

Burri më seksi në botë ka turp ta heqë bluzën në

Mashkulli më seksi në botë, Robert Pattinson, thotë se në të vërtetë ka një imazh të shtrembëruar të trupit për veten.

Komentet e bëra nga Robert hedhin dritë mbi presionin me të cilin përballen burrat për t'u përshtatur me disa standarde fizike. Ky presion ka rënë edhe mbi brezat e rinj të djemve. Robert Pattinson e pranon këtë çështje, duke thënë se është e lehtë të biesh në grackën e të qenit i fiksuar pas pamjes tënde: "Po, është çmenduri," thotë ai.

Burri më seksi në botë ka turp ta heqë bluzën në

"Nuk e kupton se sa tinëzare është derisa të jetë tepër vonë", shton ai.

Robert pranon se ka dismorfi trupore

Aktori beson se mungesa e besimit të tij mund të jetë arsyeja pse ai nuk është bërë kurrë egoist, pavarësisht suksesit të tij.

Burri më seksi në botë ka turp ta heqë bluzën në

Ne nuk duhet t'i përjashtojmë burrat nga bisedat e imazhit të trupit.

Përgjatë historisë, shoqëria i ka kushtëzuar burrat që të ndrydhin problemet e tyre të shëndetit mendor dhe diskutimet rreth problemeve të imazhit të trupit shpesh janë lidhur me gratë.