Showbiz

Chiara Ferragni do bëhet nënë për herë të dytë!

Chiara Ferragni do bëhet nënë për herë të

Blorgerja italiane Chiara Ferragni është shtatzënë për herë të dytë dhe lajmin ia la djalit të saj që ta jepte.

Me një fotot ekos që Leo mban në duar, ajo shkruan: “Familja jonë po zgjerohet dhe Leo do bëhet vëllai i madh”.

Chiara Ferragni do bëhet nënë për herë të

Dhe nuk mungon komenti karagjoz i bashkëshortit Fedez: “Por unë nuk dija asgjë”.

Chiara Ferragni do bëhet nënë për herë të

Ndërsa nga komenti i së motrës 'Më në fund', kuptohet se çifti ishte në pritje të një fëmije të dytë.

Pas lajmit me siguri që po gërmoni në profilin e blogeres së modës për të parë ndokund barkun e rrumbullakosur, foto të cilat nuk do të gjeni.

Chiara Ferragni do bëhet nënë për herë të

Së fundmi Chiara duket se ishte kujdesur që të mos ekspozohej shumë me veshjet e saj të preferuara ‘crop-top’ apo ato shumë të ngushta.

Por ka edhe përjashtim si ky rasti këtu:

Chiara Ferragni do bëhet nënë për herë të

Por nga ana tjetër boerja është në muajt e parë të shtatzënisë dhe nga linjat e saj elegante, barku ende nuk është i dukshëm.

Chiara Ferragni do bëhet nënë për herë të