Showbiz

Dashnor Diko bën ironi për plazhet: Ehh si erdhën kohët...

Dashnor Diko bën ironi për plazhet: Ehh si erdhën kohët...

Prej kohësh tregon lidhjen e veçantë me detin dhe peshkimin. Ndaj kur flitet për plazhet këngëtari Dashnor Diko është ndër të parët që do të donte hapjen e tyre sa më herët.

Ndërsa deri më 1 qershor plazhi mbetet i ndaluar, Diko ka postuar një foto në Facebook, teksa shfaqen lopët e rehatuara që marrin reze në breg të detit dhe shkruan:

“Ehh si erdhën kohët, njerëzit në shtëpi ndërsa lopët në plazh”.

Dashnor Diko bën ironi për plazhet: Ehh si erdhën kohët...