Showbiz

Dasma e Armina Mevlanit me këngë spanjolle dhe një fjalë nga Berisha për të ftuarit

Dasma e Armina Mevlanit me këngë spanjolle dhe një fjalë nga

Në ceremoninë e dasmës e cila ka nisur që në orën 17:00 janë rreth 300 të ftuar, miq dhe të afërm të çiftit.

Berisha në fjalimin e mbajtur ndër të tjera i emocionuar u shpreh: “Dasmat fjalime nuk duan, por urime duan”.

Dasma e Armina Mevlanit me këngë spanjolle dhe një fjalë nga

Armina Mevlani është veshur nga Geraldina Sposa.

Ajo ka thënë disa herë që dasma do të ishte një ceremoni tipike shqiptare. Për këtë arsye zgjodhën edhe fermën Gjepali, në Shijak.

Ndiqni videot nga dasma e çiftit: