Showbiz

Dasmë dhe një fëmijë. Mes luftës me koronavirusin ziejnë thashethemet për Brad Pitt dhe Jennifer Aniston

Dasmë dhe një fëmijë. Mes luftës me koronavirusin

Star Magazine e hoqi për pak minuta vëmendjen nga koronavirusi dhe e çoi tek Brad Pitt dhe Jennifer Aniston. Sipas burimeve të revistës, pranë ish-çiftit, thuhet se ata janë rikthyer bashkë, takohen shpesh dhe madje së shpejti do martohen dhe do birësojnë një fëmijë.

“Po planifikojnë dasmën. Duan diçka shpirtërore”, burimi shkon deri aty sa tregon se listën e dasmës, duke zbuluar se në të do jetë Justin, ish-burri i Aniston.

As njëri dhe as tjetri nuk kanë reaguar në lidhje me lajmet që po gëlojnë.

*Burimi Star Magazine