Showbiz

David Beckham rrëfen për kohën kur e bullizonin dhe s`e pranonin në skuadër

David Beckham rrëfen për kohën kur e bullizonin dhe s`e pranonin

Edhe pesha e vogël, skinny, sidomos kur bëhet fjalë për sporte, mund të jetë shkak për t`u bullizuar. Në një dokumentar të ri, David Beckkam tregon pikërisht për këtë kohë. Kur e refuzonin ta pranonin në skuadër, ose kur ishte gjithmonë zgjedhja e fundit, prej moshës së vogël dhe dobësisë në peshë.

Ish-futbollisti, 47 vjeç, u shfaq duke stërvitur ëestëard Boys në një klip të ndarë ekskluzivisht me MailOnline nga episodi i parë i dokumentarit të tij të ri.

David tregon sot se në atë kohë kjo situatë i sillte shumë dëshpërim.

Do të vinte koha pastaj që me kokën lart ai do të bëhej më i miri i skuadrës dhe futbollit anglez pastaj.

Një rrëfim frymëzues për të gjithë ata fëmijë apo të rinj që ndihen të bullizuar dhe mendojnë se janë të vetmit.