Showbiz

Demi Lovato më parë u nda se u fejua

Demi Lovato më parë u nda se u fejua

5 muaj të dashuruar dhe 2 muaj të fejuar, kaq zgjati marrëdhënia e Demi Lovatos me Max Ehrich.

“Ishte një vendim i vështirë, por Demi dhe Max kanë vendosur të ndjekin drejtime të ndryshme dhe të fokusohen tek karriera. Kanë respekt për kohën që kaluan së bashku, kanë respekt dhe e duan njëri-tjetrin, por do vazhdojnë në rrugë të ndara”, thotë një burim pranë tyre.

Lart e poshtë u fol për një romancë mes Max dhe Selena Gomez, ish-mike e Demi-t, por zërat nuk janë konfirmuar.

*Burimi Cosmopolitan