Showbiz

Deri tani, Ermal Meta fitues i Sanremos

Deri tani, Ermal Meta fitues i Sanremos

Pas natës së tretë të dueteve është zbuluar renditja e pretendentëve për çmimin e parë të festivalit muzikor italian Sanremo. Dhe kryeson Ermal Meta, këngëtari shqiptar që nëse do fitonte, kjo do të ishte e dyta hera.

Renditja paraprake

1. Ermal Meta

2. Annalisa

3. Willie Peyote

4. Arisa

5. Irama

6. Lo Stato Sociale

7. Malika Ayane

8. Extraliscio feat Davide Toffolo

9. Orietta Berti

10. Maneskin

Një milion gjëra për të thënë, quhet kënga e Ermalit me mesazhin: Mos ki frikë dhe kërko ndihmë!

Teksti i plotë:

Unë jam pa emër, ti je pa emër

Dhe do të flasim derisa të mos na duhet më një emër

Unë jam i nxituar, ti i nxituar

Ne prekim njëri-tjetrin butësisht

Për ta kuptuar pak më shumë njëri-tjetrin. Ne jemi si dy yje që i kanë shpëtuar mëngjesit

Nëse qëndro afër meje askush nuk do të na prekë

---

Ti do të kesh zemrën time që gjëmon

Për sytë e tu të rrufeshëm

Të vendosa mbi supet e mi

Dhe të ndjeva duke fluturuar

Me duart në baltë

Për të kërkuar fatin

Bëhesh më e bukur me çdo frymëmarrje

Dhe ti e zgjat jetën time pa e ditur

---

Unë kam një milion gjëra për të të thënë por nuk them asgjë

Në një det ditësh të lumtura mendja më mbytet

Dhe unë kam një milion gjëra për të të thënë

Por unë nuk them asgjë

Por unë nuk them asgjë

---

Unë jam udhëtimi yt, ti je stacioni im

Dhe do të zbulojmë se të duhesh

Është më e vështirë se të dashurohesh

---

Është dora ime që po mban, mos ki frikë

Dhe nëse nuk mund të të ngre do të qëndroj me ty në tokë

---

Ti do të kesh zemrën time që gjëmon

Për sytë e tu të rrufeshëm

Ne do e bëjmë atë të zgjasë

Ne do e bëjmë atë të zgjasë

---

Me duart në baltë

Për të kërkuar fatin

---

Ti bëhesh më e bukur me çdo frymëmarrje

Dhe ti e zgjat jetën time pa e ditur

---

Kam një milion gjëra për të të thënë por nuk them asgjë

Në një det ditësh të lumtura mendja më mbytet

Kam një milion gjëra për të të thënë

Vetëm një milion gjëra për të të thënë

Unë të jap zemrën time që gjëmon për sytë e tu të rrufeshëm

---

Dhe pa i thënë askujt

Ne do të mësojmë të fluturojmë

Ti e zgjat jetën time pa e ditur

---

Kam një milion gjëra për të të thënë por nuk them asgjë

Në një det ditësh të lumtura mendja më mbytet

Dhe unë kam një milion gjëra për të të thënë

Por unë nuk them asgjë

Por unë nuk them asgjë

---

Unë kam një zemër që gjëmon

I ke sytë e rrufeshëm.