Showbiz

Dhe videot më të mira të Tik Tok për 2020-ën janë...

Dhe videot më të mira të Tik Tok për 2020-ën

Tik Tok mori famë sidomos prej izolimit në shtëpi. Vajza e djem të rinj, familje me fëmijë të vegjël apo qenushë realizuan video të shumta që i shpërndanë më pas online. Po cilat janë videot më të famshme?

Tik Tok ka publikuar renditjen e më viraleve, më të klikuara, më të famshme.

https://www.tiktok.com/@bellapoarch/video/6862153058223197445?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6862153058223197445&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Shikoji, nëse nuk i ke parë.

https://www.tiktok.com/@nevschulman/video/6883611527698599173?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6883611527698599173&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Video më e mirë

https://www.tiktok.com/@charlidamelio/video/6868358560640666885?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6868358560640666885&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Video tendencë

https://www.tiktok.com/@drleslie/video/6886986476781964549?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6886986476781964549&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Krijuesja më e mirë

https://www.tiktok.com/@charlieputh/video/6891706807287418117?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6891706807287418117&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Krijuesja e impaktit më të madh

https://www.tiktok.com/@jasonderulo/video/6826981901182471430?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6826981901182471430&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

VIP-i më i mirë

https://www.tiktok.com/@myhealthydish/video/6823517995856301317?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6823517995856301317&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Këngët më të mira

https://www.tiktok.com/@wisdm8/video/6827203360823758085?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6827203360823758085&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Recetat, trendet dhe këshillat më të mira për ushqimin

https://www.tiktok.com/@happy.rugs/video/6887317777892347141?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6887317777892347141&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Trendet më të mira në stil dhe bukuri

https://www.tiktok.com/@flossybaby/video/6887992672074730758?referer_url=https%3A%2F%2Fnews.robadadonne.it%2F&referer_video_id=6887992672074730758&sender_device=pc&sender_web_id=6896466064851961349&is_from_webapp=1

Komuniteti më i mirë