Showbiz

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti këtë vit, sipas ‘The Time’

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

The Time ka publikuar listën e përvitshme me 100 njerëzit më me influencë të 2020-ës.

Mes tyre qëndron Dr. Anthony Fauci për kontributin e tij në shëndetësi si imunolog dhe Amy O`Sullivan infermiere e vijë së parë. Në përzgjedhjen e tyre këtë vit ka ndikuar tema më aktuale, ajo e pandemisë së koronavirusit.

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti
Dr. Anthony Fauci
Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti
Amy O`Sullivan

Lista përfshin gjithashtu:

The Weeknd

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Michael Jordan

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Selena Gomez

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Donald Trump

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Angela Merkel

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Joe Biden

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Tedros Adhanom

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Ursula von der Leyen

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Lewis Hamilton

Disa nga 100 njerëzit që na ndikuan më së shumti

Si çdo vit, edhe këtë herë njerëzit më me ndikim janë ndarë në kategori si: Ikonat, Liderët, Artistët apo Pionerët.

Listën e plotë e gjeni këtu

*Burimi The Time