Showbiz

Divat që nuk janë shtatlarta

Divat që nuk janë shtatlarta

Divat nuk janë trupmëdha. Madje shumica prej tyre janë trupvogla, ose ‘petite” siç quhen ndryshe. Janë bërë të famshme dhe kanë miliona fansa nëpër botë dikush falë zërit, dikush falë aftësive në aktrim dhe të tjera se i kanë të dyja bashkë. Ama gjatësia nuk i kalon 1.65.

Resse Witherspoon 1.56

Divat që nuk janë shtatlarta

Jennifer Aniston 1.64

Divat që nuk janë shtatlarta

Scarlet Johansson 1.60

Divat që nuk janë shtatlarta

Eva Longoria 1.57

Divat që nuk janë shtatlarta

Salma Hayek 1.57

Divat që nuk janë shtatlarta

Jennifer Lopez 1.64

Divat që nuk janë shtatlarta

Shakira 1.57

Divat që nuk janë shtatlarta

Ariana Grande 1.53

Divat që nuk janë shtatlarta

Miley Cyrus 1.65

Divat që nuk janë shtatlarta

Britney Spears 1.63

Divat që nuk janë shtatlarta

Christina Aguilera 1.57

Divat që nuk janë shtatlarta

Lady Gaga 1.55

Divat që nuk janë shtatlarta

Selena Gomez 1.65

Divat që nuk janë shtatlarta

Tina Turner 1.63

Divat që nuk janë shtatlarta

Tiranapost.al