Showbiz

Divorc në familjen mbretërore të Greqisë

Divorc në familjen mbretërore të Greqisë

Princi Nikolaos dhe Princesha Tatiana e Greqisë po i japin fund martesës së tyre 14-vjeçare.

“Princi Nikolaos dhe Princesha Tatiana, pas katërmbëdhjetë vitesh bashkëjetesë, kanë vendosur të përfundojnë martesën e tyre”, shkruhet në deklaratë.

“Të dy shprehin vështirësinë e këtij vendimi, vlerësimin dhe respektin e thellë që kanë për njëri-tjetrin, por edhe dashurinë me të cilën kanë ecur gjatë gjithë këtyre viteve. Të njëjtat vlera respekti dhe mirëkuptimi do të përbëjnë bazën e marrëdhënies së tyre në të ardhmen. , një marrëdhënie miqësie të thellë dhe të sinqertë. Ata do të vazhdojnë të jetojnë dhe të jenë aktivë në Greqi, vendi ku të dy ndihen si në shtëpinë e tyre. Familja do të jetë gjithmonë pranë tyre. Faleminderit shumë për respektin dhe maturinë tuaj."

Divorc në familjen mbretërore të Greqisë

Njoftimi vjen pas një daljeje të përbashkët së fundmi me anëtarët e familjes mbretërore britanike në 27 shkurt.