Showbiz

Dramat në familjen Kardashian vazhdojnë. Një shtatzëni, një grua e tradhtuar dhe një burrë që nuk e pranon atësinë

Dramat në familjen Kardashian vazhdojnë. Një shtatzëni,

Ylli kanadez i basketbollit Tristan Thompson tradhëtonte ish të dashurën e tij Khole Kardashian, me trajneren e tij personale. Ai pritet të bëhet baba për herë të tretë nga trajnerja Maralee Nichols, ndërkohë që kjo e fundit e ka paditur për mos marrjen e përgjegjësisë së fëmijës.

Sipas dokumenteve gjyqësore të siguruara nga DailyMail.com, nëna e foshnjës të Thompson është Maralee Nichols, 31 vjeçe nga Houston e cila ka patur përplasje me basketbollistin për marrjen e përgjegjësisë.

Dramat në familjen Kardashian vazhdojnë. Një shtatzëni,

E parë në fotot ekskluzive të DailyMail.com, 31-vjeçarja shtatzënë. Ajo është përshkruar si ish-shoqe e Thompson-it dhe do të sjellë në jetë djalin e saj më 3 dhjetor.

Dramat në familjen Kardashian vazhdojnë. Një shtatzëni,

Në një deklaratë në dosje, Thompson e pranon të ketë pasur marrdhënie me Nichols. Khloe përmendet edhe në deklaratën e tij, e cila u nënshkrua më 5 gusht, dhe përmendet si 'ish e dashura' e Thompson dhe nëna e vajzës së tij, True.

Dramat në familjen Kardashian vazhdojnë. Një shtatzëni,

Tiranapost.al