Showbiz

Dua Lipa bën histori si këngëtarja më e dëgjuar në Spotify

Dua Lipa bën histori si këngëtarja më e dëgjuar në

Dua Lipa hyn në histori si këngëtarja femër që ka më shumë këngë të transmetuara në Spotify, mbi 2 miliardë herë. Ylli i muzikës Pop ka 4 këngë, të dëgjuara secila mbi 2 miliardë herë.

E para renditet “Dont start now” , që pasohet nga “One Kiss”, “New Rules” dhe Levitating.

Rekordin mes të gjithë këngëtarëve e mban The Weeknd me “Blinding Lights” që është dëgjuar mbi 4 miliardë herë.