Showbiz

Dua Lipa për herë të parë në një foto sensuale për Vogue

Dua Lipa për herë të parë në një foto sensuale

Dua Lipa është ylli i kopertinës së shtatorit të Vogue France. Për herë të parë Dua shfaqet mjaft sensuale në fotot e shkrepura në Parisin e modës.

Dua Lipa për herë të parë në një foto sensuale

Mes muzikës dhe modës, ku së fundmi po punon për albumin e saj të tretë pas një bashkëpunimi me Donatella-n për koleksionin e ri Versace, Dua Lipa thotë se po bën edhe një jetë mes Londrës dhe Parisit.

Dua Lipa për herë të parë në një foto sensuale

Në intervistën me Arthur Dreyfus, Dua flet gjatë për fëmijërinë dhe adoleshencën e saj, si gjithnjë pa mohuar faktin se ndihet krenare për origjinën e saj shqiptare të cilën është dashur ta “shpjegojë” që në bisedat kurioze për emrin e saj thellësisht shqip, Dua.

Dua Lipa për herë të parë në një foto sensuale

Sado normale të përpiqesha të shfaqesha, sapo prezantohesha, dëgjoja: ‘Oh, nga vjen? Çfarë do të thotë?’ Dhe atëherë më duhej të përsërisja apo të shqiptoja emrin tim… Nga atje, do të përfundonim duke diskutuar për Kosovën, edhe nëse askush nuk e dinte se ku ishte vendi.

- Është një emër i madh.

Faleminderit, por arrita ta vlerësoja vetëm duke e imagjinuar si emrin tim të skenës. Unë kam qenë gjithmonë krenare për rrënjët e mia shqiptare, por ndërsa jam rritur, kam mësuar të vlerësoj historinë time.

Dua Lipa për herë të parë në një foto sensuale