Showbiz

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e përditshme yjet e Hollywood

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Ata supozohet të duken të mahnitshëm me veshjet e tyre. Kjo është arsyeja pse kur njerëzit shohin një njeri të famshëm në jetën e tyre të përditshme me pantallona, me një bluzë të thjeshtë dhe me kapuç mund të mos i njohin.

Por ka qindra kamera që i shikjonë ato jo vetëm në tapetin e kuq, duke zbuluar kështu se si duken të famshmit në jetën e përditshme.

Emily Blunt

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Britney Spears

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Cate Blanchett

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Uma Thurman

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Kristen Stewart

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Mila Kunis

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Scarlett Johansson

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Jessica Alba

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Monica Bellucci

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Jennifer Lawrence

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Jessica Chastain

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Angelina Jolie

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Kate Winslet

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Beyoncé

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Gal Gadot

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Cara Delevingne

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

Rihanna

Duken hyjnorë në tapetin e kuq, por si janë në jetën e

*Artikulli i marrë nga Bright Side. Përkthyer dhe përshtatur për Tiranapost.al.