Showbiz

E dinit që në fillim të filmit Patrick Swayze dhe Jennifer Grey nuk e duronin njëri tjetrin

E dinit që në fillim të filmit Patrick

Kur Dirty Dancing doli në kinema në 1987, askush nuk priste që drama romantike të bëhej një fenomen. Në fakt, producentja Linda Gottlieb zbuloi në vitin 2012 se skenari u refuzua 43 herë përpara se një studio e vogël, Vestron, më në fund të pranonte ta bënte filmin.

E dinit që në fillim të filmit Patrick

Dhe edhe pasi një studio përfundimisht i dha filmit dritën jeshile, pati një problem të vogël kur filloi prodhimi: yjet Patrick Swayze dhe Jennifer Grey nuk mund ta duronin njëri-tjetrin, duke rrezikuar kiminë në ekran.

E dinit që në fillim të filmit Patrick

Ndoshta kjo është arsyeja pse ata nuk ishin aktorët që u konsideruan fillimisht për të kryer ato role ikonike.

E dinit që në fillim të filmit Patrick

Përpara se Jennifer Grey të merrte rolin e Baby, Sarah Jessica Parker dhe Winona Ryder po bënin audicione. Grey më vonë zbuloi për New York Times se ajo ishte paguar 50,000 dollarë për filmin.