Showbiz

E hëna motivuese dhe frymëzuese nga Ksamili i dy vajzave shqiptare

E hëna motivuese dhe frymëzuese nga Ksamili i dy vajzave shqiptare

Kjo e hënë iku, por për tjetrën mund të frymëzohesh nga kjo video. Janë Kristina Baki dhe Drilona Boçi, dy vajzat e njohur shqiptare që stërviten. Edhe pse kanë linjat perfekte, nuk vetëkënaqen.


Nga bregdeti shqiptar, Ksamili, veshur lehtë po bëjnë ushtrime.

Palestrat nuk janë hapur akoma, kështu që vetëushtrohu.