Showbiz

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si duken aktoret tani

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si

Kanë kaluar plot 20 vite që kur në gusht të vitit 2000 doli filmi kult romancë/mjuzikëll ‘Coyote Ugly’. Kush nuk i mban mend skenat plot me vallëzime, këngë, aktoret me çizme me takë të lartë në lokalin famoz? Dhe personazhin kryesor, kantautoren që përfundon duke punuar tek ky lokal dhe dashurohet më pas me një producent?

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si

'Coyote Ugly' u frymëzua nga një artikull i vitit 1997 shkruar nga Elizabeth Gilbert me titull ‘Hani, lutuni, duhuni’. Ajo rrëfen përvojën e saj reale teksa punonte si banakiere në një bar. Në fakt, bari ku xhirohet dhe filmi ekziston vërtetë edhe sot në New York.

Por i mbani mend aktoret? Si duken ato tani pas 20 vitesh? Le tu hedhim një sy fotove si më poshtë:

 

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si
Piper Perabo (Violet), 43 vjeç Aktore Protagoniste. Violeta shkon në New York si kompozitore por filloi punë në lokalin që drejtohej nga vajzat, Coyote Ugly. Piper Perado fitoi Golden Globe për Covert Affairs në 2011. Në 2014 u martua me Stephen Kay.

 

 

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si
Adam Garcia (Kevin), 47 vjeç

 

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si
Bridget Moynahan (Rachel), 49 vjeç

 

 

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si
Tyra Banks (Zoe), 46 vjeçe

 

E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si
Izabella Miko (Cammie). 39 vjeçe
E mbani mend filmin 'Coyote Ugly'? Kanë kaluar 20 vite dhe ja si
LeAnn Rimes (played herself), 37 vjeçe