Showbiz

E vetmja që nuk kishim parë deri tani nga familja mbretërore, Princeshë Charlotte e rritur

E vetmja që nuk kishim parë deri tani nga familja mbretërore,

Me pallto të zezë dhe një spilë në të. Spilë që me siguri e ka një histori. Me kapelë të zezë dhe tërësisht serioze, Charlotte shfaqet në funeralin e stërgjyshes mbretëreshë.

E vetmja që nuk kishim parë deri tani nga familja mbretërore,

Jo pak herë është krahasuar me të dhe është vënë në pah ngjashmëria që ka me stërgjyshen. Po jo vetëm në pamje. Edhe në karakter. Charlotte është e zonja për të mësuar protokollin përmendësh dhe për ta respektuar. Si në këtë rast që po përkulet me nderim përpara stërgjyshes.

Është vetëm 7 vjeçe.