Showbiz

Ed Sheeran është bërë baba sërish dhe zbuloi vetëm gjininë

Ed Sheeran është bërë baba sërish dhe zbuloi vetëm

Ed Sheeran është bërë baba për herë të dytë dhe ashtu si herën e parë, e bday lajmin pasi fëmija erdhi në jetë.

"Doja t'ju njoftoja që jemi bërë me një tjetër vajzë të bukur. Na ka bërë të gjithëve për vete. Të qenit katër në shtëpi, na ka çuar mbi re", shkruan Ed.

Ed Sheeran është bërë baba sërish dhe zbuloi vetëm

Fotoja përkrah postimit ishte edhe njëherë një palë çorape të vockla, të bardha.

Bashkëshortja e tij Cherry, në gusht të 2020-ës solli në jetë vajzën e parë Lyra.